Want to book by phone? Call usTel: +86-577-66998157Email: info@aks-valve.com  
Products Categories
Contact Us

Ekson Tianjina ventil Co., Ltd
DODAJ: Oubei, Yongjia, Wenzhou, Zhejiang-Kina. (wenzhou)
Xiaozhan industrijski Park, Jinnan, Tianjina-Kine. (Tianjina)
Tel: +86-577-66998157/66998158
Faks: +86-577-66998179
Email: info@aks-valve.com
Sajt: www.aksvalves.com

New Products

Klasa 150 leptir ventil

facebook

Flang V tip kugla ventil

Flang V tip kugla ventil

Tianjina Ekson ventil Co., Ltd, sa profesionalnim fabrika, jedan od vodećih Kina flang v tip kugla ventil proizvođača, smo u mogućnosti da vam ponudimo jeftine flang v tip kugla ventil. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. Flang V tip kugla ventil V regulaciju lopta je kvartal red ventil, prvenstveno...

Tianjina Ekson ventil Co., Ltd, sa profesionalnim fabrika, jedan od vodećih Kina flang v tip kugla ventil proizvođača, smo u mogućnosti da vam ponudimo jeftine flang v tip kugla ventil. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.

Flang V tip kugla ventil

V regulaciju lopta je kvartal red ventil, prvenstveno namenjen kao ventil za kontrolu, ali takođe može koristiti za gase se servis. V segmenta lopta Ventili u V-bod dizajn jak sečenje silom je i samo-čišćenje, posebno je pogodna za kontrolu nad srednjim koji sadrže vlakna, a male pune, zbog toga, to je u širokoj upotrebi u Auto-kontrolu sistemima u industriji kao što je pulpa i papir hemijske industrije, petroleum, hemijski vlakana, napajanje, Metalurgija, APOTEKA, zaštite životne sredine.

Funkcije

1. telo ventil od jednog komada

V regulaciju bal imati jedinstvene tela, što sprečava curenje uzrokovano odvojene ANKERI.

2. ležajevi

V-bol. prilagoditi gornju i donju stabljika da osnovna do ležišta. Proracun od kompozitnih materijala, to mora da je dobar podmazujeљ jake abrazije performanse, visoku mehaničku stabilnost, mali obrtni momenat za otvaranje, da se osigura ventil sa odličan osetljivost i senzor brzine.

3. pokretna dasku

V-bol. ventil se prilagoditi Belvil sušilica ili kolonu proleće napunjenim pokretnom mesto strukturu, dasku možete da napravite najbolji kontakt sa diskom silom springs'return i ima dobro zaptivanje performanse. PTFE mesto i metalnu dasku dostupni su za različite aplikacije zahteve.

4. V segmenta lopta

Specijalno dizajnirani V-segmenta lopta pruža jednak procenat toka karakteristika sa visoku preciznost kontrola performansi kao i jak sečenje sila i samoиisteжe funkciju.

5. spline vezu između otvor i lopte (za 10" i više)

Lopta i otvor su povezani spline. Pruža Bešavne meč loptu s otvor je sprečava precizno poboljšana kontrola.

6. nizak kapacitet

Za super-niskim tok aplikacije, nizak kapacitet ventil dostupnih sa DN25 za preciznu kontrolu.

7. podloga za direktnu montažu ISO5211

V regulaciju sagraditi podloga za direktnu montažu ISO5211. Zgodno to povezuje sa raznih vrsta jedinicu, kao što je regulator, crv opremu, pneumatski aktivatora, električni aktivatora, Hidraulični sistemi (aktuatori) itd.

8. punom Silika sol investicija livenje telo

Na V-port kontrolu lopte ventili telo su punu Silika sol investicija livenje, tako da to ima vrlo glatko, to takođe više predivno.

Hot Tags: flang v tip lopta je ventil, Kine, proizvođači, fabrika, veleprodaje, jeftino
Srodni proizvodi
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Znanje | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Niz tereta | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

Copyright © Ekson Tianjina ventil Co., Ltd All rights reserved.

Ekson Tianjina ventil Co., Ltd